ИТ Център

Ко- уъркинг, Летен офис, Тийм билдинг

Отворен в дните

 Понеделник – Неделя

Телефон

Имейл

Ко-уъркинг

Напълно обзаведени офиси

ЛЕТЕН ОФИС В МАРИНА КЕЙП

Нека вашето обкръжение издигне бизнеса ви

Ние обединяваме група предприемачи с еднакво мислене, за да се свържат, учат, намаляват мащаба и в крайна сметка развиват своя бизнес.

Ако сте компания с разпределен екип или екип, базиран в оживен град, това е идеалното място да съберете всички заедно, за да работите и да общувате, докато се наслаждавате на прекрасния ваканционен град Марина Кейп и околностите на брега на Черно море.

Летен офис

Прекарайте няколко седмици извън офиса с вашия екип, за да станете креативни и да повишите морала на екипа. С високоскоростен интернет и напълно обзаведени офиси, Марина Кейп може да бъде вашата лятна „база“, където да свършите работата, но и да се насладите на морето, природата и разнообразните дейности с вашия екип

Тийм Билдинги

Можем да ви помогнем да организирате перфектния тиймбилдинг на морето, включително кетъринг, настаняване, разходки с лодка и риболов, както и различни спортни дейности за вашия екип. Конферентните зали и co-working пространството могат да се използват за работа и мозъчна атака.

Марина Кейп има специално пространство за съвместна работа специално за ИТ компании и дигитални номади, които посещават курорта. Искахме да създадем тихо пространство за извършване на нещата, докато сте тук

Бюра

Шкафчета

Климатик

Интернет

Ергономични столове

Канцеларски материали

Ко-уъркинг пространство

Напълно обзаведен офис с бюра и столове, място за съхранение и чували за багаж, покрити с високоскоростна стабилна оптична WiFi и LAN мрежи.

Комфортна работна среда за фирмените екипи, които идват на гости, за да работят и релаксират заедно.

Срещу допълнителна такса се предлагат дневни, седмични и месечни карти за коуъркинг пространството.

Защо да изберете Марина Кейп?

Презаредете батериите си

Напълно оборудвани офиси, конферентни и заседателни зали, високоскоростен интернет, фитнес, спа, басейни, плаж, ресторанти и транспорт

Дом за дигитални номади, свободни професии и предприемачи

Обградете се със съмишленици. Независимо дали е за няколко дни, седмица или повече, Marina Cape IT Hub предоставя всички удобства за балансиран график на работа и живот край плажа.

Стартъпи

IT Hub е идеален за стартиращи фирми, като предлага гъвкави цени и пакети, като същевременно осигурява всички съоръжения, необходими за извършване на нещата. За да балансира динамиката, комплексът предлага всички удобства за спорт и почивка.

За компании, които искат да обединят своите екипи

За фирми, които искат да могат да използват комплекса през цялото лято, имаме специални оферти, които са идеалният баланс между цена и гъвкавост. Ние предлагаме пакети, които варират от уикенд до 3 месеца.Ние също така предлагаме постоянен офис и съдействие за настаняване.

ИТ събития и конференции

Marina Cape Hub разполага с един от най-големите конферентни центрове в региона с капацитет до 1000 места. Нашият екип осигурява подкрепа при планиране, организиране, провеждане и обобщаване на резултатите от вашето събитие. Предлагаме и кратки екскурзии до Несебър и други забележителности в района.

Компании, които вече са посетили Марина Кейп IT Hub за лятото

ЧЗВ

Можем удобно да настаним и да се погрижим за по-големи екипи от над 100 души, както и за малки компании. По отношение на работното пространство, нашето специално пространство за съвместна работа е идеална работна среда за група от 20 души. За по-големи екипи можем да преустроим 6-те заседателни зали, разположени в конферентния център, с бюра, столове, удобни дивани и бели дъски. Както Co-working, така и конферентният център имат стабилно покритие на високоскоростна оптична мрежа, която поддържа голям брой едновременни потребители.

Ние ще изготвим персонализирана оферта за вашия екип в зависимост от големината на групата, необходимото работно пространство, допълнителните екипни дейности и нивото на кетъринг, от което се нуждаете. По отношение на кетъринга предлагаме гъвкави възможности – от само настаняване до ол инклузив, както и предплатени дебитни карти за всеки член на екипа, които могат да се използват във всички ресторанти и барове.

Предлагаме разходки с лодка до близките градове, плуване в открито море и риболов, които са страхотни начини да заведете екипа си на морско приключение. В допълнение към спортните и уелнес дейности в курорта, ние също имаме партньорство с местното училище за кайт сърф, което предлага уроци по кайт сърф на намалена цена. Частният плаж също е чудесно място за дневни дейности с вашия екип. Ако имате нещо конкретно предвид, уведомете ни – ние ще ви помогнем да го организирате!

Марина Кейп е комплекс от затворен тип, разположен на просторна земя до морето с алеи с овощни дървета и слънчогледови ниви около комплекса. Това е уникално място със спокойна, непринудена и релаксираща атмосфера, но същевременно много близо до големите градове Несебър, Бургас и „парти градчето“ Слънчев бряг.

Моля, напишете ни имейл, в който изброите нуждите на вашия екип – размера на екипа, вида на настаняването, датите, които искате да посетите, опциите за хранене и дали ще имате нужда от специално работно пространство по време на престоя си. Ако имате конкретна идея за летен офис на вашата компания или тиймбилдинг събитие, моля, уведомете ни!

Наличност

Може да резервирате мечтаната почивка тук

1 Стая/и , 1 Възрастен/ни , 0 Деца
Стаи
Възрастни
Деца
Правила за резервация Общи условия