Услуги

Услуги

29.03.2021 2022-08-06 15:25

Правим всичко възможно да предложим на всички наши гости услугите и съоръженията, за да направим престоя им незабравим.

Маникюр и Педикюр

Салон за красота

Студиото предлага широка гама от лакови цветове с продукти, произхождащи от CND и BlueSky. Нашите експерти са професионални, креативни и способни да реализират всяка ваша идея от класически маникюр до изискана ноктопластика.

Beauty Studio се намира на метри от централната зелена зона на курорта. В съчетание с масажни столове на място, за да допълните вашето изживяване, в нашия салон релаксът ви е гарантиран

Кардио зона

Фитнес Ценър

Тук можете да се върнете във форма или да запазите тази, която вече сте постигнали! За начинаещи във фитнес изкуството – на място се предлагат съвети от специалисти как да постигнете стегнато и красиво оформено тяло.

  • Кардио зона: Множество зони на два етажа за кардио тренировки.
  • Оборудване: Над 50 уреда произведени от Life Fitness – световен лидер във фитнес оборудването.
  • Силови тренировки: Свободни тежести, напълно оборудван етаж с най-новите машини в региона
Единично10 лв
Седмично50 лв
Месечно70 лв

Сигурен транспорт

Трансфери

При поискване можем да организираме трансфер до/от дестинация по ваш избор. Заявки се приемат на рецепция 24 часа предварително.

Ако искате да се насладите на нощния живот на Слънчев бряг и се притеснявате от късното си връщане в комплекса, ние ще осигурим шофьор, който ще ви вземе и откара обратно в избран от вас час. Моля, попитайте за цена и друга информация на рецепция.

Безплатна доставка

Супермаркет

Удобно разположен до рецепцията, напълно зареденият супермаркет на Marina Cape предлага богата селекция от пресни плодове и зеленчуци, безалкохолни напитки, алкохолни напитки, селекция от първокласни вина и всички други традиционни хранителни стоки, от които човек може да се нуждае, докато е на път.

Тук ще намерите и тоалетни принадлежности, плувки за басейн, плувни принадлежности и сувенири.

Като капак на всичко, от 2020 г. ние предлагаме безплатни доставки по домовете на всички артикули от супермаркета директно до вашата стая!

Детско Царство

Детски Център

В Марина Кейп знаем, че децата не споделят идеята на родителите си да се излежават на слънце по цял ден. Ето защо ние предлагаме едно истинско детско царство, където вашите деца ще бъдат щастливи независимо дали искат да тичат в парка или да играят игри вътре.

Комплексът разполага с детски център, където децата могат да се забавляват под стриктното наблюдение и грижа на нашите специалисти. Междувременно родителите могат да се насладят напълно на себе си и на почивката си.

Комплексът предлага и всички необходими удобства, от които се нуждаят най-малките ни гости, което го прави идеалната дестинация за първите ваканции на вашето бебе.

Нека шоуто започне

Скуош и Боулиг зала

Марина Кейп предлага още една възможност да играете антистрес спорта на световния бизнес елит- СКУОШ.

Или да разпуснете с приятна игра на боулинг, в компанията на колеги и приятели.

Разходка или Риболов

Разходка с лодка

Марина Кейп предлага на своите гости разходка с лодка до различни дестинации, а за любителите на риболова – оборудване за риболов, с възможност уловената риба да бъде приготвена в ресторанта на комплекса.

Наличност

Може да резервирате мечтаната почивка тук

1 Стая/и , 1 Възрастен/ни , 0 Деца
Стаи
Възрастни
Деца
Правила за резервация Общи условия