Лого на Марина Кейп Апарт хотел в Ахелой

За нас

Уникална комбинация от лукс, комфорт и завладяваща гледка към морето

Добре дошли в Марина Кейп

Марина Кейп предлага уникална комбинация от лукс, комфорт, завладяваща гледка към морето, качествени услуги, забавления и всички удобства на съвременния свят, които човек може да очаква.

Ваканционният град е разположен на брега на Ахелойския залив – само на пет минути от Слънчев бряг, Несебър и Поморие и само на 19 км от международно летище Бургас.

Всичко на едно място – гледка към морето, басейни и паркове, малко яхтено пристанище за яхти и рибарски лодки, частен плаж, спа комплекс, спортни зали, ресторанти, кафенета, открита лятна сцена, конферентен център, специално предназначен за бизнес форуми, семинари и тиймбилдинги.

Панорамен изглед към Хотел Марина Кейп и Хотел Фара в Ахелой на първа линия
Пристанище в Ахелой
Фара Хотел в Ахелой
Марина Кейп Хотел в Ахелой
ресторант Антика

Най-добрата комбинация

Марина Кейп е малко романтично градче, което може да задоволи и най-високите критерии на всеки ценител на красотата и уюта, функционалността и модерните технологии.

Четирите части на комплекса – Марината, Заливът, Кулата и Фарът – са свързани помежду си с тихи алеи, цветни паркове и овощни дървета.

За тези, които искат да съчетаят почивка и работа, има конферентен център с основна зала за 350 души и 6 по-малки зали, предназначени за настаняване от 50 до 150 души.

Вашата идеална почивка е гарантирана.

Открийте чара на Марина Кейп

Марина Кейп е идеалното място за тези, които предпочитат спокойна почивка, искат да прекарат времето си на басейна, да се насладят на активна и здравословна ваканция, харесват качествена храна и съвременни хотелски услуги, искат да работят и да почиват едновременно или мечтаят за сватба, семейно или фирмено парти на брега на морето.