Лого на Марина Кейп Апарт хотел в Ахелой

Събития

Конферентен център

Специално проектиран и оборудван, идеален за провеждане на срещи, конференции, семинари и тържества.

Широките салони на конферентния център са идеално място за кафе паузи и кетъринг. За вашия бизнес обяд или вечеря имаме удоволствието да ви посрещнем в ресторант „The Lighthouse”, директно свързан със зала 1.

Марина Кейп разполага и с висококвалифициран екип от специалисти, който може да ви помогне при планирането, организирането, провеждането и обобщаването на резултатите от вашето събитие. Предлагаме и кратки екскурзии до Несебър и други забележителности в района.

Заседателни зали

6 зали, всяка с капацитет до 50 души

Конферентни зали

2 конферентни зали
с 350 места
и 150 места

Wi-Fi

Безжичен интернет достъп, защитен с парола

Те ни посетиха, а вие?

Летен офис в Mарина Kейп

Коуъркинг, Летен офис, Тиймбилдинг

Ние обединяваме група предприемачи с еднакво мислене, за да се свържат, учат, намаляват мащаба и в крайна сметка развиват своя бизнес.

Ако сте компания с разпределен екип или екип, базиран в оживен град, това е идеалното място да съберете всички заедно, за да работите и да общувате, докато се наслаждавате на прекрасния ваканционен град Марина Кейп и околностите на брега на Черно море.

Летен офис в Mарина Kейп

Прекарайте няколко седмици извън офиса с вашия екип, за да станете по-креативни. С високоскоростен интернет и напълно обзаведени офиси, Марина Кейп може да бъде вашата лятна „база“, където да свършите работата, но и да се насладите на морето, природата и разнообразните дейности с вашия екип.

Скоростен Интернет

Бюра и шкафчета

Климатик

Ергономични столове

Летен офис в Mарина Kейп

Можем да ви помогнем да организирате перфектния тиймбилдинг на морето, включително кетъринг, настаняване, разходки с лодка и риболов, както и различни спортни дейности за вашия екип. Конферентните зали и co-working пространството могат да се използват за работа и мозъчна атака.

Дом за дигитални номади, свободни професии и предприемачи

Обградете се със съмишленици. Независимо дали е за няколко дни, седмица или повече, Marina Cape IT Hub предоставя всички удобства за балансиран график на работа и живот край плажа.

За компании, които искат да обединят своите екипи

За фирми, които искат да използват комплекса през цялото лято, имаме специални оферти, които са идеалният баланс между цена и гъвкавост. Ние предлагаме пакети, които варират от уикенд до 3 месеца. Ние също така предлагаме постоянен офис и съдействие за настаняване.

Стартъпи

IT Hub е идеален за стартиращи фирми, като предлага гъвкави цени и пакети, като същевременно осигурява всички съоръжения, необходими за извършване на нещата. За да балансира динамиката, комплексът предлага всички удобства за спорт и почивка.

ИТ събития и конференции

Marina Cape Hub разполага с един от най-големите конферентни центрове в региона с капацитет до 1000 места. Нашият екип осигурява подкрепа при планиране, организиране, провеждане и обобщаване на резултатите от вашето събитие. Предлагаме и кратки екскурзии до Несебър и други забележителности в района.

Ще ви помогнем да отпразнувате вашия специален ден

За най-щастливия ден в живота ви Марина Кейп предлага ресторант с 250 места или празник на открито около басейна на комплекса за повече от 400 гости.