Лого на Марина Кейп Апарт хотел в Ахелой

Спа Център

С грижа за Вашето здраве

Спа центърът на Марина Кейп предлага терапевтични и релаксиращи процедури, които енергизират тялото и сетивата и съживяват духа.

Работно време

Previous slide
Next slide

Класически и екзотични масажи

Поглезете се с класически масаж или изберете от широката ни гама екзотични процедури за лице и тяло.

Вела Шейп

VellaShape е най-новата технология за скулптуриране на тялото, която премахва целулита. Това е първият и единствен безопасен, ефективен и безболезнен нехирургичен метод за скулптуриране на тялото.

Вела Шейп използва революционната технология ELOS – комбинация от биполярна радиочестота (RF), инфрачервена светлина, вакуум и масаж.

Клиничните тестове доказват, че в резултат на Вела Шейп можете да отслабнете от 1 см до 7,2 см от обиколката на бедрата и да се сбогувате с целулита завинаги. VellaShape ефектът е дълготраен и няма нищо общо с ограничаващи диети и болезнени манипулации.

Йонна детоксикация

Тази революционна технология звучи като лаборатория, но всъщност е истинска регенеративна процедура, която изчиства човешкото тяло от вредните отлагания за минути.

Фитнес център

Тук можете да се върнете във форма или да запазите тази, която вече сте постигнали. За начинаещи във фитнес изкуството – на място се предлагат съвети от специалисти как да постигнете стегнато и красиво оформено тяло.

Кардио зона: Множество зони на два етажа за кардио тренировки.
Оборудване: Над 50 уреда произведени от Life Fitness – световен лидер във фитнес оборудването.
Силови тренировки: Свободни тежести, напълно оборудван етаж с най-новите машини в региона

Работно време